Munkaerő-piaci igényekkel összehangolt képzési kínálat…

Piacképes szakmák…

Színvonalas oktatás, tapasztalt, magasan képzett oktatók...

…az élethosszig tartó tanulás jegyében

 

Regisztrált, felnőttképzési tevékenységet folytató cégeink gyakorlatorientált tanfolyamai mindenkinek lehetőséget kínálnak a személyes és szakmai fejlődésre, valamint segítséget nyújtanak a munkaerőpiac akadályainak leküzdésében is.

Célunk: mindenki számára biztosítani annak lehetőségét, hogy rövid időn belül megalapozott és hasznosítható tudást szerezzen ahhoz, hogy a folyamatosan változó munkaerőpiac kihívásainak meg tudjon felelni. Cégfilozófiánk a magas színvonalú képzés - professzionális oktatókkal, rugalmas és hallgatócentrikus oktatással, színvonalas ügyfélszolgálattal.


Képzési kínálatunk, szolgáltatásaink:

* OKJ és egyéb szakmai képzések
Szakmacsoportok: egészségügy, szociális szolgáltatások, oktatás, gépészet, informatika, építészet, közlekedés, környezetvédelem-vízgazdálkodás, közgazdaság, ügyvitel, kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció, vendéglátás-idegenforgalom, egyéb szolgáltatások

* Nyelvtanfolyamok, nyelvvizsga
Általános nyelvtanfolyamok: angol, német,  francia, olasz, orosz, horvát és cseh nyelvek ill. magyar mint idegen nyelv. TELC nyelvvizsgára felkészítő angol és német kurzusok kezdő szinttől a felsőfokig. ÖSD nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok és tréningek. Szakmai német nyelvi kurzusok vendéglátó- és szállodaiparban dolgozóknak, faipari- és építőipari szakmákban- valamint gépészet területén dolgozóknak. Intézményünk akkreditált nyelvvizsgahely, ahol TELC és ÖSD típusú, államilag és nemzetközileg elismert nyelvvizsgák tehetők német és angol nyelvekből.

* Térítésmentesen igénybe vehető felnőttképzési szolgáltatások: előzetes tudásszint felmérés, elhelyezkedési tanácsadás 

* Bizonyítványok, okiratok, magánjellegű dokumentumok német-magyar és magyar-német fordítása

Képzési formák:

A képzési formák kialakításánál nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy mind az egyéni érdeklődők mind pedig a vállalatok számára az igényeikhez legmegfelelőbbet kínáljuk. Kínálatunkban éppúgy megtalálhatóak az önköltséges tanfolyamok mint a különböző nemzeti programok, EU támogatási formák keretében indított térítésmentes képzések. Cégünk akkreditált felnőttképzési intézmény, így minden vállalati ügyfelünknek lehetősége van arra, hogy a képzések díját a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolja.

 

Elérhetőségeink:

9700 Szombathely
Petőfi S. u. 1/B.

Tel.: 06/94/501-820
Fax: 06/94/501-821
E-mail: titkarsag@bfi.hu

Ügyfélszolgálat:
hétfő- csütörtök 08:00-14:00

 

Vissza a főoldalra