ÖSD nyelvvizsga már Vas megyében is - kizárólag a BFI-ben

A BFI és a bécsi ÖSD vizsgaközponttal ill. annak magyarországi képviseletével, az Osztrák Intézettel, kötött megállapodása alapján kérelmezte akkreditált ÖSD nyelvvizsgahellyé nyilvánítását. A hivatalos eljárás sikeresen lezárult, így immár Vas megyében is lehetőség van a közkedvelt, vizsgázóbarát, államilag és nemzetközileg elismert Osztrák Nyelvi Diploma (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch = ÖSD) megszerzésére.

Részletek...

 

Belépő szintű, kétnapos SAP képzés indul Magyarországon

Partnereinkkel, az SAP Magyarország Kft.-vel és a Biz:Consult céggel, közös újfajta képzést indítunk.  Az oktatást azok számára ajánljuk, akik felhasználói szinten szeretnének megismerkedni az SAP vállalatirányítási rendszerével.

A képzési struktúrát az osztrák Biz:Consult biztosítja, mely évente 2000 embert képez ki e metodológia szerint Ausztriában. Az SAP hazai leányvállalata az oktatókat biztosítja a kezdeti időszakban, míg a BFI Magyarország a képzéseket szervezi. A kétnapos tanfolyamokat elsőként Budapesten, Győrben, Szombathelyen hirdetjük meg ill. igény szerint több városban is szervezünk majd oktatást.

Részletek...

 

Külföldi munkavállaláshoz szakmai német nyelvtanfolyamok

Német nyelvből szaknyelvi tanfolyamokat indítunk mindazok számára, akik a német nyelvet szakmájukban használják és/vagy német nyelvterületen szeretnének dolgozni: vendéglátó- és szállodaiparban dolgozóknak, faipari- és építőipari szakmákban- valamint egészségügy területén dolgozóknak. A kurzusok 40 órásak, a mindennapi élethelyzetekben történő alapvető, idegen nyelvi kommunikációhoz szükséges nyelvtudás és nyelvhasználati készségek elsajátítása mellett a legfontosabb szakmához kapcsolódó témák kerülnek napirendre. Szaknyelvi tanfolyam kínálatunk folyamatosan bővül, további információért kérjük keresse munkatársainkat a BFI kirendeltségeken. 

 

Intézményünk "Üdülési csekk elfogadóhely"

Képzéseink, tanfolyamaink részvételi díja immár üdülési csekk felhasználásával is fizethető. Valamennyi BFI kirendeltségen szeretettel várjuk az üdülési csekkel érkező jelentkezőket!