Értesítő - 2015. június 27-i TELC nyelvvizsga

 

Kedves Nyelvvizsgázó!

Ön a BFI Nyelvvizsgahely TELC német alap-, közép- felsőfokú valamint angol alap-, közép-, felsőfokú nyelvvizsgájának értesítőjét olvashatja honlapunkon.

* a vizsga helye (adminisztráció, írásbeli, szóbeli): 9700 Szombathely, Petőfi S. u. 1. 
* a nyelvvizsga időpontja 2015 június 27. (szombat) 08:30 óra
* jelentkezési határidő 2015. május 26.
* február 23-a után március 16-ig tudunk pótjelentkezéseket elfogadni, mely pótjelentkezési díja 5.000 Ft .
* vizsgahalasztási kérelmet, 5.000 Ft "halasztási díj" ellenében, kérelem kitöltése mellett legkésőbb  március 16 -ig tudunk elfogadni
* a nyelvvizsgára való jelentkezés visszamondására legkésőbb március 16 -ig van lehetőség, kérelmezés ill. 10.000 Ft "visszamondási díj" befizetése mellett március 16-a után a befizetett vizsgadíjat nem áll módunkban visszafizetni.


A vizsga menete:

8.15 – 8.30 › Megjelenés /a vizsga egész napos elfoglaltság, kérjük, hozzon magával élelmet!/
8. 30 › Regisztráció

Kérjük, hozzon magával: kétfajta érvényes fényképes személyazonosító igazolványt (diákig., személyi ig., útlevél, jogosítvány, stb.), a vizsgadíj befizetését igazoló készpénzfizetési számlát ill. banki utalásról szóló bizonylatot, radírt, ceruzát (a vizsgán ceruza és/vagy toll is használható). Szíveskedjen adatait (teljes név, születési hely, év, hó, nap) pontosan, olvashatóan feltüntetni a vizsgadokumentumokon. Ezzel megelőzhető a bizonyítványok elírása. 

9.00 › Írásbeli vizsga
12:30 › Szóbeli vizsgák kezdete


Fontos tudnivalók:

* A vizsga ideje alatt a vizsgázónál kizárólag kikapcsolva lehet mobiltelefon
* Szótár a vizsgán nem használható!
* Hozzátartozók a vizsga ideje alatt nem tartózkodhatnak a vizsga épületében! Szíves megértésüket köszönjük!
* A vizsgaeredményekről 2015. április 24-től lehet érdeklődni a www.telc.hu honlapon a jelentkezéskor kapott regisztrációs kóddal, intézményünkben személyesen ill. a 94/ 501-825-ös telefonszámon.
* A bizonyítványok előre láthatólag 2015.május 18-a körül készülnek el, Szombathelyre érkezésükről e-mailes értesítést küldünk mindenkinek. A bizonyítványokért személyesen szükséges befáradni a BFI-be. Ha a vizsgázó valamilyen okból nem tudja személyesen átvenni a bizonyítványát, akkor azt meghatalmazással más is átveheti. A meghatalmazás érvényességéhez a vizsgázó és két tanú aláírása szükséges.
* A bizonyítvány elkészültéig, amennyiben a vizsgázó ezt külön kéri, igazolást kaphat a vizsga eredményéről, mely szolgáltatás 2.000 Ft ellenében vehető igénybe.


További nyelvvizsgával kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!


Kapcsolattartó személy:

Németh Krisztina
Tel.: 94/501-825
E-mail: nemeth.krisztina@bfi.hu 


Sikeres felkészülést kívánunk, szeretettel várjuk intézményünkben!

 

Vissza a főoldalra